Värme Industri Sanitet i Kävlinge utför all typ av service, underhåll, reparationer och periodisk kontroll utav värmepumpar och kylmaskiner, pelletspannor, gaspannor, oljepannor samt andra förekommande värmepannor. Vårt upptagningsområde är västra Skåne, t.ex. Kävlinge, Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg.
Att löpande underhålla anläggningen ökar driftsäkerheten och ni minskar risken för obehagliga överraskningar. Vi har kunskap, erfarenhet samt alla de verktyg som behövs för att på ett professionellt och effektivt sätt utföra kontroller och serva er anläggning. Allt vi gör, alla mätvärden samt eventuella fel eller briser dokumenteras och lagras i vår databas. Du får ett tydligt serviceprotokoll efter varje besök med alla uppgifter samt förslag på eventuella återgärder.

Vi utför:

  • Reparationer
  • Nyinstallation
  • Periodisk kontroll av kylmaskiner
  • Service & underhåll

Kontakta oss gärna via formuläret nedan för att boka tid med en kyltekniker eller servicetekniker för värmepumpar, kylmaskiner, gaspannor, pelletspannor, oljepannor mm. Bifoga gärna en bild på det ni behöver hjälp med så kan vi lättare förbereda oss och säkerställa att vi har rätt reservdelar med oss i vår servicebil.

Vi är servicepartner till välkända märken

Värme Industri Sanitet AB är serviceparter till Nibe, CTC, Daikin, Värmebaronen, Viessmann, Vaillant m.f.l.. Vi är INCERT-certifierad för kylarbeten (Kategori I), SVEP-certifierad värmepumpinstallatör samt Auktoriserat Gasinstallationsföretag. F.n. är vi ca 40 st medarbetare, vi kan snabbt och professionellt hjälpa er med alla typer av reparationer, service och underhåll av värmepumpar, kylmaskiner och värmepannor.

Kontakta oss idag för att boka service

Kontakta oss gärna via formuläret nedan för att boka tid med en kyltekniker eller servicetekniker för värmepumpar, kylmaskiner, gaspannor, pelletspannor, oljepannor mm. Bifoga gärna en bild på det ni behöver hjälp med så kan vi lättare förbereda oss och säkerställa att vi har rätt reservdelar med oss i vår servicebil.

 

Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.
Var god vänta...