Värme Industri Sanitet i Kävlinge AB och vår egen entreprenadfirma VIS-entreprenad utför diverse mindre gräv- och entreprenadarbeten. Vi kan t.ex. gräva ned kollektorslang till jordvärmepumpar, dränering och isolering av husgrunder, reparera eller lägga avlopp och vattenledningar samt ansluta kommunalt vatten och avlopp eller installera minireningsverk för enskilt avlopp.
Vi är en auktoriserad VVS-installatör med totalt ca 40 st anställda, varav 2 st grävmaskinister. Ni kan därför tryggt anlita oss för hela ert projekt – vi hjälper er från start till mål och ni behöver endast anlita en firma som utför alla moment!

Med vår smidiga 5,5 tons grävmaskin Volvo EC 55 kommer vi åt på de flesta ställen och kan snabbt vara på plats för att lokalisera eventuella fel samt påbörja åtgärd. Vi har även en större hjulgrävare Volvo EW 140 på 14 ton. Med denna kan vi ta oss an större projekt.

Behöver ni hjälp med ert enskilda avlopp har vi olika lösningar som sluten markbädd med fosforfilter alternativt ett minireningsverk. Den smidigaste lösningen är vårt minireningsverk Ecobox. Ecobox ersätter markbädd, infiltration och trekammarbrunn. Alla reningsstegen (mekanisk, biologisk fosfor samt bakterierening) är integrerade i en och samma behållare, ingen efterpolering krävs. Efter reningsprocessen är vattenkvaliteten fullt jämförbar med badvattnet vid svenska insjöar. Mer information om ecobox.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med grävarbeten, rörläggning i mark, dränering, enskilt avlopp, minireningsverk eller anslutning av kommunalt vatten och avlopp.

Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.
Var god vänta...