Menu

Service & underhåll

En förutsättning för att få ett bra inomhusklimat med låg energiförbrukning, till rimliga kostnader är att systemen är rätt dimensionerade och regelbundet servade. Värme Industri Sanitet utför all typ av service, underhåll och reparationer av VVS-installationer.
Skulle olyckan vara framme och t.ex. ett rör springer läck erbjuder vi akut service och har jour dygnet runt.

Värme & sanitet

Oavsett om ni behöver hjälp med att byta en läckande packning, reparera eller byta en blandare eller WC-stol, rensa ett avlopp eller översyn av din värmepanna så står vi mer än gärna till tjänst.

Läs mer

Ring så hjälper vi dig!Kontakta oss!

 
Värme & sanitet
 

Värmepumpar, värmepannor & kylmaskiner

Precis som en bil behöver maskinerna i er fastighet kontinuerlig service, underhåll och reparation för att prestera optimalt. Låt våra tekniker underhålla er anläggning så att den kontinuerligt levererar den besparing ni investerat i och kan förvänta er.

Läs mer

Vill du sänka driftkostnader och öka driftsäkerheten?Kontakta oss!

 
 

Ventilation

I en ventilationsanläggning är service och underhåll mycket viktigt för att bibehålla rätt värden och för att tillse att systemet inte förbruka onödigt mycket energi.

Läs mer

Är det dags för service? Kontakta oss!

 
 

Avtalsservice

Att teckna ett serviceavtal för löpande kontroll, underhåll och service lönar sig mycket snabbt. En läckande styrventil, ett smutsigt luftfilter eller dålig avkylning i fjärrvärmeväxlare är bara några exempel på energitjuvar som ökar driftkostnaderna i en fastighet markant.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa er?Kontakta oss!

 
 

Jourservice

Om olyckan är framme och t.ex. ett rör springer läck erbjuder vi akut service och har jour årets alla dagar. Du når oss dygnet runt på 0706-98 53 71.
Vill du arbeta mer proaktivt erbjuder vi serviceavtal där vi löpande besiktigar er anläggning och åtgärdar eventuella fel eller brister.

Läs mer

Behöver du akut hjälp? Ring oss direkt!

 
 

Energiberäkningar & Energiutredningar

Behöver ni hjälp med energiberäkning av en byggnad eller att dimensionera ett värmesystem står vi gärna till tjänst. Vi utför även energiutredningar för att finna och avhjälpa "energiläckage" samt för att ge förslag på hur du kan sänka din energiförbrukning.
För dig som fastighetsägare finns det stora besparingar att göra genom att anlita oss för att besikta din byggnad och ge förslag på energibesparande åtgärder.

Läs mer

Vill du ha hjälp med att sänka energiförbrukningen? Kontakta oss!

 
 
Top