Studier visar att arbetstakten halveras när temperaturen närmar sig 30 grader. I ett kontor ger en luftkonditionering direkt resultat då personalens koncentrations- och prestationsförmåga upprätthålls. Luftkonditionering är lika viktigt i butiker, restauranger och andra kommersiella miljöer för kundernas och personalens komfort och trivsel. Vi har energieffektiva lösningar för luftkonditionering av alla typer av lokaler och våra skräddarsydda lösningar kan integreras med andra system så som värme och ventilation. I privata hem installerar vi luft/luftvärmepumpar som ger kyla på sommaren och värme på vintern.

Industriell kyla

Vårt omfattande utbud av lösningar för industrikyla är passande för många olika miljöer. Från stora kylrum och livsmedelshanteringsutrymmen, till livsmedelsbutiker, varuhus, serverrum och datorhallar.

Vi är av Incert Certifierad för kylarbeten, Kategori I (alla fyllnadsmängder) (läs mer)

Kontakta oss

Kontakta oss om ni behöver hjälp med installation av kylmaskiner eller luftkonditionering och för att få en kostnadsfri offert. Du kan kontakta oss via formuläret nedan, ringa till oss på 046-73 33 19 eller maila info@vis-varme.se.

Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.
Var god vänta...