Menu

JORDVÄRME & BERGVÄRME

I MALMÖ, LUND, LANDSKRONA, LOMMA & KÄVLINGE

Värme Industri Sanitet i Kävlinge installerar alla typer av värmesystem vid nybyggnation eller renovering. Det finns många olika typer av värmekällor [länk till värmekällor] att välja bland. De vanligaste värmekällorna som vi installerar idag är värmepumpar, pelletspannor, gaspannor och fjärrvärme. Om ni inte har ett befintligt värmesystem installerar vi självkart kompletta system med golvvärme, vattenburna radiatorer, fläktkonvektorer etc för att distribuera och fördela värmen i er byggnad.

Vår erfarenhet av värmesystem

Vi har lång och bred erfarenhet av att installera olika typer av värmesystem i privata hem, hyresfastigheter och offentliga byggnader – från 4 kW till 2000 kW. Vi arbetar främst i västra Skåne, t.ex. Kävlinge, Lund, Malmö, Landskrona, Helsingborg.

Värme Industri Sanitet AB är en auktoriserad VVS-installatör (läs mer här!). F.n. är vi ca 40 st medarbetare. Med kunskap hjälper vi er att hitta ett energieffektivt och ekonomiskt värmesystem för Er byggnad.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni behöver hjälp med installation av värmesystem och för att få en kostnadsfri offert. Du kan kontakta oss via formuläret nedan, ringa till oss på 046-73 33 19 eller maila info@vis-varme.se.

 Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.

Var god vänta...

 

Några exempel på vad vi installerar:

Jordvärme

Ett system för uppvärmning (och ibland kylning) av byggnader genom att utnyttja värme som lagras under jordytan. Systemet pumpar upp värme från jorden via en vätskefylld slinga som är nedgrävd i marken.

Värmepanna

En enhet som används för att värma upp vatten och i sin tur använda detta varma vatten för att värma upp en byggnad via element eller andra uppvärmningssystem. De kan drivas med olika energikällor som el, gas eller biomassa.

Gaspanna

En typ av värmepanna som använder naturgas eller annan gas som bränsle för att värma upp vatten, vilket sedan cirkulerar i byggnaden för att ge uppvärmning.

Pelletspanna

En värmepanna som förbränner träpellets, en typ av biobränsle, för att generera värme. Dessa pannor är ofta använda som ett miljövänligt alternativ till fossila bränslen.

Radiatorer

Utrustningar som används för att sprida värme i rummet. De är vanligtvis fyllda med vatten som värms upp av en central värmekälla (till exempel en värmepanna) och sprider värmen genom strålning och konvektion i rummet.

Golvvärme

Ett system för uppvärmning av rum genom rör eller kablar som är installerade under golvytan. Värmen från dessa element sprids jämnt över golvet och stiger sedan uppåt, vilket skapar en behaglig inomhusmiljö.

Luftvärme

Ett uppvärmningssystem där luft värms upp (ofta med hjälp av en värmepump eller värmepanna) och sedan förs in i rummet via ventilationssystem. Detta kan inkludera system som luft-luftvärmepumpar.

Termostatventil

En ventil som automatiskt reglerar flödet av varmt vatten till ett värmeelement (som en radiator) baserat på inställd temperatur. Detta hjälper till att hålla en jämn och önskad temperatur i rummet och minskar energiförbrukningen.

 
Top