Menu

VVS-REPARATIONER

I MALMÖ, LUND, KÄVLINGE OCH VÄSTRA SKÅNE

Värme Industri Sanitet i Kävlinge utför alla typer av reparationer i VVS-system. Våra VVS-montörer, eller ”rörmokare”, reparerar, servar och underhåller allt inom VVS, t.ex. byte av WC-Stol, reparation av blandare eller felsökning och underhåll av värmepanna åt privatpersoner, företag, och kommuner i t.ex. Kävlinge, Lund, Landskrona, Malmö och Helsingborg.

Kontakta oss idag

Kontakta oss via formuläret nedan redan idag för att boka tid med en rörmokare. Bifoga gärna en bild på det ni behöver hjälp med så kan vi lättare förbereda oss och säkerställa att vi har rätt reservdelar med oss i vår servicebil.

Värme Industri Sanitet AB är en auktoriserad VVS-installatör, läs mer här! F.n. är vi ca 40 st medarbetare, vi kan snabbt och professionellt hjälpa er med alla typer av VVS-reparationer.

 Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.

Var god vänta...

 
Anlita oss om ni behöver hjälp med felsökning, reparation eller byte av t.ex:
WC-stol

Reparation eller byte av toalettstolar vilket kan inkludera att fixa läckage, byta ut gamla eller trasiga stolar, eller installera nya i nya eller renoverade badrum.

Värmepanna

Felsökning, underhåll och reparation av värmepannor som värmer upp bostäder och byggnader. Detta kan omfatta allt från att lösa problem med ineffektiv uppvärmning till att byta ut en gammal panna mot en ny och mer energieffektiv modell.

Blandare & vattenutkastare

Reparationer eller utbyten av kranar i kök och badrum samt utomhus vattenutkastare. Arbetet kan inkludera att fixa droppande kranar eller att installera nya blandare för bättre funktionalitet och estetik.

Vattenlås & avlopp

Underhåll och reparation av vattenlås och avloppssystem för att förhindra lukter och blockeringar, samt att säkerställa en sund sanitär miljö i fastigheten.

Golvbrunn

Rengöring, reparation eller byte av golvbrunnar som finns i våtrum såsom badrum och tvättstugor, vilket är viktigt för att förhindra vattenskador och översvämningar.

Läckage i rör & kopplingar

Lokalisering och åtgärd av läckor i rör och kopplingar, vilket är avgörande för att förhindra vattenskador och spara på vattenanvändningen.

Vattenmätarkonsol

Installation eller reparation av vattenmätarkonsoler som håller vattenmätare på plats, inklusive byte av gamla eller trasiga konsoler för att säkerställa korrekt mätning av vattenförbrukning.

Varmvattenberedare

Service och reparation av varmvattenberedare för att säkerställa att de fungerar effektivt och levererar varmt vatten till kranar och apparater i hushållet.

Radiator

Underhåll och reparation av radiatorer för att optimera värmeutsläpp och energianvändning i hem och kontor, inklusive att lösa problem med ojämn uppvärmning eller buller.

Termostat

Installation eller felsökning av termostater som reglerar inomhustemperaturen, vilket är viktigt för energieffektivitet och komfort i byggnaden.

Cirkulationspump

Reparation eller byte av cirkulationspumpar som hjälper till att flytta varmt vatten genom värmesystemet. Fel på dessa pumpar kan leda till problem med uppvärmning.

Expansionskärl & Säkerhetsventil

Underhåll och reparation av expansionskärl och säkerhetsventiler som skyddar värmesystem från tryckproblem och säkerställer systemets säkerhet och effektivitet.

 
Top