Menu

Gaspannor & Pelletsbrännare

Installation I Malmö, Lund, Landskrona, Lomma & Kävlinge
Värme Industri Sanitet erbjuder installationer inom olika områden så som värmesystem och värmepannor (pelletspannor, värmepumpar, gaspannor etc), tappvatten och sanitet, ventilationssystem samt kylmaskiner för luftkonditionering, kylrum och industriella applikationer. Låt oss ta ett helhetsansvar och skräddarsy en lösning där värme, kyla och ventilation samverkar för optimal energiförbrukning. Vi utför installationer i kommersiella fastigheter, industrier, privata bostäder m.m. – vi välkomnar alla kunder och ser fram emot Er förfrågan.
Firman och våra montörer är certifierade inom alla våra verksamhetsområden och jobbar efter gängse branschregler och standarder.
Läs mer om våra certifikat

Värme

Behovet av uppvärmning i alla typer av byggnader är uppenbart och gör sig påmint åtminstone 9 månader om året.
Värme och rätt temperatur är en nödvändighet för att få ett sunt och behagligt inomhusklimat. Men att värma en byggnad innebär oftast en stor kostnad. Att välja rätt uppvärmningsmetod och att optimera värmesystemet kan minska uppvärmningskostnaderna, energiförbrukningen samt miljöpåverkan.

Läs mer

Behöver ni hjälp med installation av värmesystem? Kontakta oss!

 
 

Vatten & Sanitet

Ska ni bygga nytt, renovera eller anpassa er fastighet hjälper våra engagerade rörläggare er med alla typer av rörarbeten.

Vi utför allt ifrån installation eller byte av en blandare eller WC-stol till rördragning av värmesystem, avlopp, tappvattensystem, industrirör etc. Våra montörer är certifierade och jobbar enligt standarden för Säker Vatten och vi är en Auktoriserad VVS-installatör av branschorganisationen VVS-företagen. Vi bygger och servar anläggningar av olika storlekar.

Läs mer

Anlita en auktoriserad VVS-installatör. Kontakta oss!

 
 

Ventilation

Luftbehandlingsanläggningens främsta syfte är att skapa ett gott inomhusklimat med en frisk, hälsosam och behaglig miljö på kontor, hotell, restaurang, butiker och i privata hem.

Läs mer

Installera ventilationsaggregat? Kontakta oss!

 
 

Kyla & Luftkonditionering

Komfort året runt med låga driftkostnader och minskad energiförbrukning.
Vi hjälper er med luftkonditionering i alla typer av miljöer!

Läs mer

Vi hjälper er med luftkonditionering för ett bra arbetsklimat! Kontakta oss!

 
 

Bad, kök & tvätt

När det är dags att renovera eller bygga nytt kan ni tryggt och säkert anlita oss på VIS.
VIS är en totalentreprenör med totalt ca 40 st anställda som hjälper er med bygg, vvs, el samt kakel och klinkers. Vi är akutoriserat VVS-företag med våtrumsbehörighet.

Läs mer

Vi hjälper er från idé & konstruktion till färdigt projekt. Kontakta oss!

 
 

Boendesprinkler

Sprinkler räddar liv!
Fler än 100 personer dör i bostadsbränder varje år. Många hade kunnat räddas om det funnits boendesprinkler. Vi installerar boendesprinkler i vårdboende, ålderdomshem och privata bostäder. Vid nyproduktion ser vi det som en självklarhet att installera sprinkler. Kostnaden är låg och utgör en väldigt liten del av den totala byggkostnaden. Även i befintliga byggnader kan vi enkelt och snyggt installera sprinkler.

Vill du veta mer eller få prisuppgift gällande boendesprinkler? Kontakta oss!

 
 

Avlopp och entreprenadarbeten

Som rörinstallatör behöver vi ofta komma åt avlopps- och vattenledningar under mark. Sedan 2012 har vi egna grävmaskiner och kan snabbt vara på plats för att för att lokalisera eventuella fel eller påbörja en installation. Vi utför diverse mindre gräv- och entreprenadarbeten.

Läs mer

Behöver du hjälp eller råd om enskilda avlopp? Kontakta oss!

 
 

Byggnadsautomation

Vi installerar och programerar styr- och reglerutrustning för värme, kyla, ventilation mm.

Läs mer

Sänk era kostnader med byggnads- och fastighetsautomation! Kontakta oss!

 
 
Top