Värme Industri Sanitet i Kävlinge och vår egen byggfirma VIS-entreprenad utgör en totalentreprenör som hjälper er med renovering, ny- eller ombyggnad av badrum, kök och tvättstugor. Vi har egna snickare, plattsättare och VVS-montörer. Våra montörer är certifierade och jobbar enligt standarden för Säker Vatten. Företaget är auktoriserad VVS-installatör av branschorganisationen VVS-företagen och vi har våtrumsbehörighet från Byggkeramikrådet.

Vi utför bl.a. badrumsrenoveringar, installationer i kök och tvättstuga samt bygger system för tappvatten, golvvärme eller radiatorer. Dessutom installerar och servar vi alla typer av värmesystem och värmepannor så som pelletspannor, värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare etc.

Varför ska ni välja oss?

  • Vi arbetar alltid med kända varumärken som Mora, FMM, Ifö, Gustavsberg, INR, Lenhovda, LK, m.m. Läs mer om våra varumärken här >.
  • Vi är stolta över våra omfattande behörigheter som bekräftar vår kompetens och vårt engagemang för kvalitet och säkerhet. Läs mer om våra behörigheter här>.
  • Vi har servat nöjda kunder i hela Skåne sedan 1992. Vi har genom åren hanterat ett brett spektrum av projekt, från små installationer till stora renoveringar, vilket har gett oss den erfarenhet och kunskap som krävs för att hantera alla typer av VVS-utmaningar.
  • Engagemang är kärnan i allt vi gör på Värme Industri Sanitet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att vara lyhörda, pålitliga och dedikerade till varje projekt vi tar oss an. Vårt ledord är: Engagemang!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för renovering av badrum, kök och tvättstugor

Kontakta oss om ni behöver hjälp med renovering av badrummet, köket eller tvättstugan för att få en kostnadsfri offert. Du kan kontakta oss via formuläret nedan, ringa till oss på 046-73 33 19 eller maila info@vis-varme.se.

Bläddra...

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG eller PNG.

  1. Tryck på knappen för att välja bild.
  2. Leta upp dina bilder.
  3. Markera vald bild, klicka på knappen ”öppna”.
  4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder som du vill visa oss.
  5. Kontrollera att alla bifogade bilders text är grön, det visar att de är uppladdade.
  6. Tänk på att ju fler bilder du laddar upp desto lättare för oss att lämna korrekt prisuppgift.
Var god vänta...